Τρόποι πληρωμής

 • 1. Αντικαταβολή μετρητών

  Το κόστος αντικαταβολής είναι 0€.

  2. Τραπεζική κατάθεση

  Εξοφλείστε την παραγγελία σας σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας. Τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση κατάθεσης από ίδια τράπεζα με έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς τα έξοδα είναι μηδενικά. Στην αιτιολογία κατάθεσης συμπληρώστε τον αριθμό παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμό σας.

  ALPHA BANK

  IBAN: GR0501407210721002002005162
  Δικαιούχος Μπιζδρέμης Μιχάλης
  (Παρακαλώ όπως αποστείλετε στο info@bloombox.gr το αποδεικτικό κατάθεσης)

  Παρακαλούμε, δείξτε προσοχή!

  Κατά την διάρκεια της κατάθεσης σας, είτε από τραπεζικό κατάστημα, είτε από ηλεκτρονικό σας έμβασμα, θα πρέπει να επιλέγετε την επιβάρυνση της χρέωσης των εξόδων και των δύο τραπεζών, σε εσάς και του αποστολέα και του παραλήπτη. Τα έξοδα της τραπεζικής κατάθεσης, επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον πελάτη. Παραγγελίες που θα έχουν μόνο τα έξοδα της τράπεζας του αποστολέα, δεν θα γίνονται δεκτές, μέχρι να γίνει συμπληρωματική κατάθεση του ποσού της κράτησης των εξόδων.

  3. Πιστωτική κάρτα

  Εάν διαθέτετε πιστωτική κάρτα VISA ή MasterCard μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με ασφάλεια μέσω του secure server της τράπεζας ALPHA με κρυπτογράφηση 128 bit τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα.

  Σημείωση: Με φυσική παρουσία σας στο κατάστημα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα.

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας